NYTT! Erbjudanden om coachsamtal 2021

Erbjudande 1 – 3 st Prova-på-samtal

2021 erbjuder jag Prova-på-coaching med mig där jag tillsammans med dig försöker hitta kärnan och essansen i något som just nu är viktigt för dig som du känner att du fastnat i. Något som du vill undersöka och förstå bättre för att hitta vägar vidare.

Coaching innebär att jag ställer frågor (jag arbetar mycket intuitivt), för att hjälpa dig hitta dina egna svar, de som är de rätta just för dig.

Tillsammans med mig finns inga rätt/fel, bra/dåligt, borden/måsten eller värderingar. Jag vill ta med dig bortom den typen av begränsade tankar.

3 st Prova-på-samtal ’a 50 min för 666kr.

Det innebär totalt 3 privat coaching samtal för samma pris som ett ord. samtal.

Ord. pris 666kr/samtal. Ord. Paketpris för 4 samtal 2 222kr.

Erbjudandet är inte begränsat, det betyder att du kan boka ytterligare tre samtal efter den första omgången. Erbjudandet gäller under hela min praktiktid, fram till licensieringen.

Erbjudande 2 – ”snabbt djup-dyk”

Varje månad lottar jag även ut ett ”snabb-djup-dyk-samtal” till 3 personer.

Under 20-30 minuter kommer du få en mängd djupare filosofiska frågor som utmanar ditt sätt att tänka och kan ge dig en djupare förståelse för dig själv.

Gratis – utlottning sker varje månad

Ord. pris 222kr för 20 min, 333kr för 30 min.

Erbjudande 3 – Zen-meditation-coachning

Mer info via länken;

https://malinhemberg.wordpress.com/nytt-erbjudande-om-zen-meditationen-coaching/

Hur går samtalen till?

I dagsläget sker alla samtal via telefon, FaceTime, Skype eller Meet.

Jag tar gärna vid första samtalet (när vi bokat tre samtal) en stund där vi ser varandra via bild för att kunna känna in varandra.

Därefter genomför jag gärna walk & talk i skogen på telefon för att upplever att vi där får närmare kontakt med oss själva och tillgång till hela vår kapacitet som har en tendens att blockeras.

Självklart arbetar jag under sekretess och med stor respekt för varje människa.

Hur kontaktar du mig?

Skicka din förfrågan om ovanstående erbjudanden till min e-post adress:

Malin.hemberg1@gmail.com

I mailet vill jag att du beskriver vem du är väldigt kort, varför du kontaktar mig och vad som i dagläget är din önskan. Lämna ditt namn, telefonummer samt bostads ort.

Du kommer få en återkoppling inom ett par dagar.

Vill du delta i månadens utlottning av ”snabbt-djup-dyk” skriver du det som rubrik i mailet. Vinnare meddelas när månaden är slut via e-post.

Alla uppgifter behandlas enligt GDPR.

Min Utbildningsbakgrund

Anledningen till att jag övar coachsamtal just nu är att är påväg att bli licensierad coach då jag har genomgått och fått diplom för nedanstående utbildningar genom Livscoach Akademin.

 • Diplomerad stresscoach
 • Diplomerad beroende och medberoende coach
 • Diplomerad Andlig och Mental coach

Genom Livscoach Akademin har jag tagit emot diplom som;

 • Mindfullness & Meditations coach
 • Power Qi-gong instruktör/coach
 • Qi-andnings Qi Gong instruktör/Coach

Jag har över 20 års erfarenhet som ledare och chef, vilket jag är min främsta huvudsyssla. Coaching är ett intresse som är tänkt som bisyssla till mitt huvudsakliga uppdrag.

 • Legitimerad lärare i grundskola och fritidshem
 • Rektorsutbildning
 • Diverse ledarutbildningar
 • Diverse pedagogiska universitetsutbildningar
 • C-uppsats i Sociologi

Jag har hela livet läst och fördjupat min i personlig utveckling.

 • Under 2018-2020 deltog jag i nätverket Shine your light sisterhood som leddes av Carolina Gårdheim. Ett program med många olika kurser för att fördjupa sin medvetenhet.

Vill du veta mer om vem jag är finns en text ytterligare nedan. Du är också varmt välkommen att botanisera vidare på min hemsida. Följ gärna min hemsidas blogg och/eller leta upp mig på instagram ”house.of.reset”

Min dröm framöver

…är att kunna också ta emot klienter i mitt hus, mitt house-of-reset vid foten av Kinnekulle för att kombinera fantastisk magisk natur med djupa samtal om livet.